Artículo
Comprehensive Bibliometric Analysis on High Hydrostatic Pressure as New Sustainable Technology for Food Processing: Key Concepts and Research Trends
Resumen
0
Autores | Puente-Díaz, Luis (57798706100); Solís, Doina (57829393400); Wong-Toro, Siu-Heng (59505875500) |
Título | Comprehensive Bibliometric Analysis on High Hydrostatic Pressure as New Sustainable Technology for Food Processing: Key Concepts and Research Trends |
Año | 2025 |
DOI | 10.3390/su17010188 |
Fuente | https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85214506438&doi=10.3390%2fsu17010188&partnerID=40&md5=97860fe33c4375e37e3b6cabfb49128e |
Afiliaciones | Departamento de Ciencias de los Alimentos y Tecnología Química, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, Universidad de Chile, Dr. Carlos Lorca 964, Independencia, Santiago, 8380494, Chile; Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, T6G 2P5, AB, Canada; Laboratorio de Microbiología y Probióticos, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos (INTA), Universidad de Chile, Santiago, 8330015, Chile |
Tipo de acceso abierto | All Open Access; Gold Open Access |
Referencia | Scopus |
Artículo obtenido de: | Scopus |