Artículo
Food uses, functional activities, and bioactive compounds of three Ecuadorian Vasconcellea fruits: Bibliometric analysis and review
Resumen
0
Autores | Aguirre-Rodríguez, Adriana (59156538200); Duarte-Casar, Rodrigo (57366422500); Rojas-Le-Fort, Marlene (57761309800); Romero-Benavides, Juan Carlos (55511748229) |
Título | Food uses, functional activities, and bioactive compounds of three Ecuadorian Vasconcellea fruits: Bibliometric analysis and review |
Año | 2024 |
DOI | 10.1016/j.jafr.2024.101244 |
Fuente | https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85195185460&doi=10.1016%2fj.jafr.2024.101244&partnerID=40&md5=0077967820179e8556fc6ed5799dbcc5 |
Afiliaciones | Maestría en Alimentos, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Universidad Técnica Particular de Loja, Loja, 110108, Ecuador; Departamento de Química, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Universidad Técnica Particular de Loja, Loja, 110108, Ecuador; Tecnología Superior en Gestión Culinaria, Pontificia Universidad Católica del Ecuador — Sede Manabí, Portoviejo, 130103, Ecuador |
Tipo de acceso abierto | All Open Access; Gold Open Access |
Referencia | Scopus |
Artículo obtenido de: | Scopus |